Gå med i vår Facebook grupp AnkanoMorsan. Fix o trix med tråd.

In på fb, bli medlem och bjud in alla dina aktiva vänner inom handarbete.

Här kan Vi dela med oss av våra handarbeten, mönster, frågor och svar.

Länka gärna till din egna hemsida om du vill att andra ska titta in där!

Vill Du ställa frågor endast till oss: Email: ankanomorsan@outlook.com

#sticka #virka #hemgjort #mössor #vantar #tröja #nice #life #doit #ankanomorsan #barnmössa #love #kläder #hemstickat #baby #fix #trix #kul #fun #babykläder #life #knitting #awciam #knittingaddict #handmade #stickningpågår #love #awciam #skrumpisar #handmade

Publicerad av ankanwildancrazy

Lever Mitt i Livet 2.0 Här & Nu, med Min Bästa PJ💖 Livet då : Instruktör inom #fitness #booty Instruktör för #häst & #ryttare Platschef, #PT & #GT på #gym. Ägt & drivit #Restaurang & #Nattklubb och #Annikasfriskvård Mor till 2 vackra #döttrar #H&K💕och #mormor till #W💝finabarnbarnet Livet nu: Bloggare, Vloggare & influenser inom #träning #hälsa #livet #mat & #dryck #äventyr #upplevelser Är #personligtränare via YouTube #ankanwildandcrazy där jag lägger upp egna övningar & ger tips till Er:) @ankanwildandcrazy Följ mig även på: http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy Min LivsPartner: #idonothaveaboss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: